Alle categorieën
SITUATIE

SITUATIE

Home > SITUATIE

Grondgebonden parkeerschuur

Tijd: 2022-12-22 Hits: 49

Op de middelste breedtegraden zijn de twee typen haakjes anders ingedeeld. De vaste beugel en vaste verstelbare zijn naar noord-zuid gericht en de volgbeugel is naar oost-west gericht. In de winter is zelfs de stroomopwekking lager dan die van een vaste beugel. Als u zich in het gebied met een lage breedtegraad bevindt, genereert de volgbeugel meer stroom dan de vaste beugel.

Vaste verstelbare beugel is om de kantelhoek van de vaste beugel periodiek aan te passen op het draaipunt van de verandering van de invalshoek van de zon om de absorptie van direct zonlicht te vergroten.  

De vaste verstelbare beugel is gebaseerd op de vaste beugel en de hoek wordt in verschillende maanden of seizoenen aangepast om de stroomopwekking te vergroten.

We hebben ook twee soorten handmatig verstelbare beugels in ons testgebied geïnstalleerd, die qua uiterlijk lijken op de volgbeugels, in verschillende richtingen kijken, met dezelfde mechanische structuur en hetzelfde staalmateriaal.

Het belangrijkste verschil is dat de volgbeugel automatisch wordt aangestuurd, terwijl de handmatig verstelbare beugel is om de stand van het PV-paneel kunstmatig aan te passen.

Het belangrijkste verschil is dat de volgbeugel automatisch wordt aangestuurd en de handmatige aanpassing is om de houding van het PV-paneel kunstmatig aan te passen. Zomerzonnewende 15°, herfstnachtevening 25°, winterzonnewende 35° verstelpositie, kan vier keer per jaar worden aangepast.

1
2
3
4

Populaire categorieën