Alle categorieën
SITUATIE

SITUATIE

Home > SITUATIE

Industriële bouwomheining

Tijd: 2022-12-21 Hits: 53

De jaarlijkse productiecapaciteit van PV-demper geproduceerd door Xinhuan is momenteel meer dan 1.2 miljoen eenheden, voornamelijk geëxporteerd naar de Verenigde Staten. De belangrijkste klanten zijn 's werelds top 10 Nextracker, Arrayd, CITIC Bo en andere bekende bedrijven. We produceren meer dan 20 soorten dempers en kunnen ontwerpen en aanpassen aan de behoeften van de klant.

Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co., Ltd. is gevestigd in het industriepark van Pinglu County, Yuncheng City, met een balanstotaal van 350 miljoen yuan, een oppervlakte van 116,000 vierkante meter, met in totaal 468 werknemers.

Het houdt zich voornamelijk bezig met de productie van auto-schokdemperonderdelen en fotovoltaïsche zonne-energiecentrale-onderdelen, met een jaarlijkse outputwaarde van 230 miljoen yuan.

Het is een provinciale "vier nieuwe" kleine en middelgrote onderneming, provinciale "speciale, precieze, speciale, nieuwe" onderneming.

Het is een hightech onderneming op nationaal niveau en een proefonderneming van het Ministerie van Industrie en Informatietechnologie voor de integratie van de twee.

Het is ook de eerste onderneming in de provincie Shanxi die zich bezighoudt met de productie van componenten voor fotovoltaïsche zonne-energiecentrales.

In 2021 heeft het bedrijf 184 MWp aan fotovoltaïsche installaties en 1.61 miljoen dempers voltooid. Naast levering aan de binnenlandse markt, worden onze producten geëxporteerd naar de VS, Australië, Brazilië, Zuid-Afrika en andere landen.

1
2
3
4

Populaire categorieën