Alle categorieën
SITUATIE

SITUATIE

Home > SITUATIE

Residentiële PV op het dak

Tijd: 2022-12-22 Hits: 39

Vaste verstelbare beugel is om de kantelhoek van de vaste beugel periodiek aan te passen op het keerpunt van de verandering van de invalshoek van de zon om de directe zonlichtabsorptie te vergroten en de stroomopwekking te verbeteren op voorwaarde dat de kosten iets hoger zijn dan de vaste beugel.

Omdat op dezelfde locatie op een dag de hoek van de zonhoogte voortdurend verandert, verandert ook de kantelhoek van de fotovoltaïsche array op verschillende tijdstippen om de maximale zonnestraling te ontvangen, voor het op het net aangesloten fotovoltaïsche systeem is de vaste kantelhoek van de fotovoltaïsche array meestal het hele jaar door geselecteerd om de maximale hoeveelheid straling onder een hoek te ontvangen, vast instelbaar is gebaseerd op het vaste type, in verschillende maanden of verschillende seizoenen om de hoek aan te passen om de stroomopwekking te verbeteren.

PV-volgsysteem integreert structurele mechanica, vloeistofmechanica, mechanische aandrijving, remsysteem, elektronische besturing en andere multidisciplinaire professionele kennis, kan de PV-module realiseren die de zonrotatie volgt en de efficiëntie van fotovoltaïsche stroomopwekking aanzienlijk verbeteren, en vergeleken met dezelfde grootte van vaste centrale Vergeleken met vaste centrales van dezelfde grootte kan de stroomopwekkingscapaciteit worden verhoogd met 5% tot 25% (bepaald door het licht van verschillende gebieden). Het is ook stabiel in gebruik en lage onderhoudskosten.

Het volgbeugelsysteem bestaat uit drie delen: beugelsysteem, aandrijfsysteem en elektronisch regelsysteem.

Het elektrische besturingssysteem omvat voornamelijk een elektrische schakelkast, een communicatieschakelkast en een windsnelheidssensor en een cloudplatform.

Het aandrijfsysteem omvat voornamelijk elektromotor, demper, transmissie, lager, lagerzitting, enz. Het ondersteuningssysteem omvat voornamelijk kolommen, dwarsbalken, gordingen, enz.  

Ons bedrijf kan een trackingsysteemontwerpservice bieden op basis van de behoeften van de klant.

1
2
3
4

Populaire categorieën